maanantai 16. maaliskuuta 2009

Kamelikaravaanari, kaikkien kaveri

















He hey taalta auringosta!
Tassa paivitysta sekalaisesti viime maanantailta alkaen:
Maanantai
Saatilanne heti alkuun: eilen alkoi mahtava ukkosmyrsky lenkkini loppumetreilla. Yhtakkia kaamee vastatuuli, veripisarat paan kokoisia (no ei kai nyt ihan) ja salamointia taivaan taydelta. Sadetta pidellessa meni ilta. Ja jopa ihan kohdalla raiskyi ja jyrisi, onneksi olen niita ihmisia jotka pitavat ukkosesta se oli mahtavaa!! :)
Tiistaina sai taas nauttia lahes 30 asteesta ja noroina valuvasta hiesta. Ei tarvitse edes tehda mitaan hikoilun eteen."hiki laiskan syodessa" toteutuu taalla..

Parasta paivassa oli A) kuntosaliryhman moitteeton sujuminen, edelliskerta olikin painvastoin Kaaos. B) piknik retki tyopaikan asukkaiden kanssa. Ajeltiin pikkubussilla lahelle meren rantaan, ihailtiin maisemia, upeita taloja ja KAMELEITA. kylla, ihan oikeita kameleita. Minun ja kamelin tutustuminen ei mennyt ihan mutkitta ainakaan minun puoleltani, oli se melko pelottava otus ja kun aitakin oli sita polveen asti, voi vain kuvitella mita tapahtuu jos se paattaa inhota minua ja syoda suihinsa. Loppu hyvin kaikki hyvin, kameli olikin oikein lepoisa otus..


Torstai-illalla lahdimme porukalla syomaan sushia.Olin varma etta kuolen ruokamyrkytykseen. Mutta ei, hyvaahan se oli, monenlaista sorttia oli tarjolla ja monenmoista maistelin.Ilme on ehka hiukan tuskaisempi kuin mita se oli todellisuudessa :) Kylla, aidille tiedoksi, syomapuikoilla opin vihdoinkin syomaan..









Lauantaina kaytiin ostoksilla IKEAssa. Samanlainen on takalainen kuin kaikki muutkin. Ja ravintolassa tarjolla ruotsalaisia lihapullia!! Matkasta jai kateen pari naulakkoa, lakkahilloa, ruisnakkaria, ja Marabou suklaata..huonekalukaupasta kylla vaan!! Ja urheiluliikkeesta uudet juoksulenkkarit vihdoinkin jaloilleni sopivat

Sunnuntaina eli tanaan aamulla kirmailin taas tutusti 5.30 lenkille. Mika parasta, holkkalenkkini varrella asustelee kenguruja. Yksi minua odottelikin tanaan ja pomppi hetken vierella ennen kuin HOP, hyppasi metsaan. Oli tahan asti yksi parhaimpia kokemuksia taalla. Aamupalan jalkeen taitoin pyoralla matkan rannalle ja siita lautalla taas Coochiemuddlo islandille. Olin yksin liikkeella ja kiersin koko saaren rantoja pitkin paljain jaloin lirputellen kiiretta pitamatta ja maisemia kuvaillen. Tuuli oli kova, niimpa auringonottajia ei ollut kuin kourallinen. Ilma muuten oli aurinkoinen ja hyva. Saarella tulee aina perhe ja kaverit mieleen, haluaisin nayttaa paikan teille kaikille! <3 href="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhugFJIFWhhyphenhyphen2DcVLnnuqlTpbFL4XFciWvfBt8sas0U7f_cmLWIaS2E2C6lFCvVWfyyEfGMDkgPVQKf_sllPBy_V-dRAP6pgDSXS8Cu7xOYuMFkEbNVZ0J2n7EviyCGi_v3om3I8hiYj1w/s1600-h/P3210863.JPG">





























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti