sunnuntai 1. maaliskuuta 2009










Viikonlopun saa tuli kuin tilauksesta. Lauantaina oli ohjelmassa bussi- ja junamatkailua Brisbanen keskustaan silmailemaan kauppoja ja tapaamaan ihanaa ystavaani Hannaa pitkasta aikaa( onhan tapaamisestamme kulunut jo viikko!!)



Hanna on toiminut taas reippaana matkanjohtajana ja selvitellyt paasiaislomakohdettamme. se on Fraser Island 2 day explorer. Mahtavaa surffirantaa silman kantamattomiin, rentoutumista, uimista..aah..ja kohokohtana seikkailulle telttayopyminen!!kuulostaa hauskalta!


Kaupunki oli ihan kiva pitkasta aikaa viikon maaseudulla oleilun jalkeen, ilma oli mainio lahemmas 30 astetta lampoa. Ostin laukun, lompakon ja aurinkolipan.


SUNNUNTAI


Yhden kamppikseni kanssa lahdimme jo aamutuimalla rannalle. Elohopea kiiri jo aamulla yli 30 asteen ja aurinko paistoi pilvettomalta taivaalta. Pieni bussimatka lahiossa ja lopulta 10 minuutin matkustus lautalla ja ah, siina se Coochiemudlo Island. Ihana pieni saari jossa hiekkarantaa, sinista vetta ja lampoa. Tama on se maisema, joka mielessani tanne matkustin! Hiekkaa, vetta, iloisia ihmisia, aurinkoa. Kumpa saisin kaikki rakkaat tanne mukaan!! Miessaalis jai aika olemattomaksi, liikkeella oli lapsiperheita, teineja ja mummoja. Missa kaikki komeat aussimiehet??Noh, en luovuta..



Muistin jopa lotrata aurinkorasvan kanssa riittavasti, ei palovammoja, ei ihottumaa :D



Elainhavaintoja :


Lisko, samanlainen jonka nain jo aiemmin, siskoni Katja on sen minulle jo tunnistanut. En edelleen muista liskon nimea.


Uutena tuttavuutena juoksulenkkiani hidasti kaarme. Iso, valtavan vaarallisen nakoinen otus. Aluksi nain jalkakaytavan reunassa vain paan ja hieman vartaloa. jain jo ajoissa seuraamaan tilannetta. Kun se sitten paatti lahtea ylittamaan jalkakaytavaa nain mika se oli miehiaan. Sita vaan tuli ja tuli puskasta, ja koko jalkakaytavan leveydelta oli kaarmesta. Vuhuu, se oli hieno, mutta kaikella kunnioituksella annoin Herra/rouva Kaarmeen luikerrella rauhassa.


- Katja, tuntomerkit: tummasavyinen, kyljissa keltasia aavistuksen vihreaan taittuvia kuvioita.Pituus n. 1,5m, ilme rauhallinen ..


Kuvat taas sivun alussa, ne kaikki ovat siis Coochimudlo Islandilta..


Nain se olisi taas viikonloppu lusittu, aamulla aukenee edessa kiireinen tyoviikko.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti