keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Jos ostoksille haluaa..






Ehdottomasti Hong Kong.kauppaa kaupan perään, löytyy torikatua ja kojuja joka nurkalla. Myyjät ovat kohteliaan innokkaita ja tinkaamalla saa kivasti hintaa alas. Silmäparkani eivät enää jaksa katsella ympäriinsä kaikkea ihmeellistä.

Reissu alkoi siis tiistaiaamulla kellon soidessa 4.00.Nyt on lennetty pakarat ruvella, Amsterdamiin 2h jatkaen Hong Kongiin vaatimattomat 11,5h. Mikäli hyvää lentoa kaipaa, hypätkää ihmeessä Cathya Pacificin siiville.


Ensimmäinen päivä Hong Kongissa sisälsi hostellin etsimistä ja löytämistä Kowloon kujilta, kaupungilla haahuilua ja shoppailua. Epäluuloistani huolimatta(ja ystäväni pienen henkisen pahoinpitelyn seurauksena) söin myös perikiinalaista vihannes tofukeittoa, ja maistuihan se :)


Ilta kaduilla hurmasi minut täysin, ihmisiä, valoja, liikennettä, kaikkea ympärillä ihmetellessä. Kaupungin kuhinasta löytyy pieniä lepopuutarhoja, joissa vanhat miehet pelaavat korttia ja mieli lepää.
Kunnioittavasti suhtaudun hostellimme siivoojatyttöön, joka kertoi työskentelevänsä aamu 8- yö12, 7x viikossa saadakseen kokoon opiskelurahat.

Huomenna tapaan kaikki tuttuni Ankkalinnasta, jeejeejeejeejee!Disneyland, vihdoinkin!

1 kommentti:

  1. Kuulostaa siltä, ettei ihan hirmusen lamaannuttava matkaväsy kaatanut ainakaan ihan kokonaan sänkyyn koko Honkkarin ajaksi. (: Vitsi, on jo nyt ikävä! Piparimieheltä terkkuja ja pidä itsestäs hyvää huolta siellä ja ennen kaikkea nauti kaikesta mahdollisesta ja miksei mahdottomastakin!<3

    VastaaPoista