maanantai 16. helmikuuta 2009

Eipä ole aikoihin tullut lupauksista huolimatta kirjoiteltua..Se on toisaalta positiivinen merkki,voin vielä hyvällä omatunnolla sanoa omistavani muutakin elämää kuin tietokoneella istumisen (tai vaihtoehtoisesti kulutan aikaani niin paljon muilla sivustoilla, etten tänne ennätä...)

No jokatapauksessa HUOMENNA SE ALKAA..pitkä matkani toiselle puolelle maapalloa, kauas kaikesta tutusta ja turvallisesta. Nyt jo suoraansanottuna hirvittää vaikka toisaalta matkaa on jo odotettu 9kk. Matkavalmistelut ovat silti jääneet aikalailla viimetinkaan, erityisesti koulumateriaalia on tullut ajettua koneelle, muistitikulle ja vaikka minne vasta loppumetreillä.

Tässä vaiheessa ikävä painaa, haikeaa jättää kaikille rakkaille hyvästit pitkäksi aikaa. Hieno kuitenkin taas tajuta, miten ihana perhe minulla on rakkaita joka iikka vaikka liian harvoin sitä ääneen muistaa sanoa<3 Myös ystäviä on kerääntynyt ympärilleni suuri kirjava liuta, olen onnekas kaikin puolin. Kiitos kaverit

Matkasuunnitelma on siis viettää 3 lomapäivää ensin Hong Kongissa ennen lopullista määränpäätä Brisbanea Aussilassa. Lomalla aion vierailla mm. Disney Landissa ja päästä Aku Ankan kanssa kaverikuvaan Wuhuuu!!

Australiassa ensimmäiset 3kk taittuvat työharjoittelun parissa..

En edes lupaa kirjoitella pian lisää, kirjoitan kun kirjoitan ja laitan kuvia matkalta :)
Heippa hei

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti