keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Nyt se tapahtui, pahin mita naissa ilmanaloissa voi tapahtua (luulisin). Sulake paloi yolla. Ja sattumalta sulake oli, mihinkas muuhunkaan kuin koko talon ilmastointilaitteisiin, jaakaappi-pakastimeen ja tietokoneeseen. Ja koska tallaista ei ole sattunut kenenkaan asukkaan lasnaollessa aikaisemmin, oli aamuvarhaisella turha enaa lahtea etsimaan sulakekaappia ja uusia sulakkeita. Talonmies hoitakoon ensitoikseen. Eli tyopaivan jalkeen on tiedossa kauppareissu, jotta jaakaappi saadaan taas hyvinvointikansan hyvinvointia kuvaavaksi :)

Olen ollut huomaavinani, etta talla puolella palloa olisi jotenkin vahemman tunteja paivassa. Nyt on jo torstai, kohta toinen viikko harjoittelusta hurahtanut. Eilen sain harteilleni uuden duunin vanhojen lisaksi: viuhua videokameran kanssa ympari tyopaikkaa ja kuvata erinaisia asioita hoitajien tyosta. Monien mutkien ja varmasti ongelmien kautta opetan muutamalle hoitajalle oikeaoppiset suoritukset ja lyodaan suoritukset kameraan.Harmaita hiuksia tiedossa siis.. Fysioterapiaa kai tamakin :)

Hei mutta huomenna on perjantai ja se tietaa edessa siintavaa viikonloppua. Jos jatkaisin taas uusien paitojen metsastysta ja toivonmukaan aurinko paistaisi niin etta saisi hieman paikallista varia iholle ..

Nyt katsomaan josko talonmies Jimmy olisi jo saapunut sulakkeiden vaihtoon

Moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti