sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Odotin ja odotin ja odotin..Suomessa

Viikkoja ennen matkaanlähtöäni varmaankin puoli sukua ja tuttavapiiriä sen sai. Ja minä en. Miksen, se olisi ollut niin mukava saada ennen matkaa..Olin varmasti ainut, joka sen olisi halunnut..Toisaalta sananlaskun mukaan parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vihdoin viikonloppuna se tavoitti minutkin. Mahatauti. Ja sitä seurannut kuume. Eli siinä se rattoisa viikonloppu auringossa. Lauantaina ehdin sentään ostoksille, tällä kertaa haaviin jäi uudet bikinit, supermegamukavat haaremihousut, toppi, läpsykkäät ja varvassormus. Sain siis edes sairastaa illasta lähtien uusien tavaroiden ympäröimänä. Auringonottosunnuntaini menikin sitten harakoille, kuume ja aurinko ei jostain syystä sovi yhteen.

Veikkaanpa myös, että säästyimme hirmumyrskyltä jota uutisissa povattiin, ainakin toistaiseksi talo on vielä paikoillaan ja kattokin löytyy. Tuulinen sää kyllä, voi olla että myrsky saapuu vasta illalla. Saas nährä..


Hehei mutta ensi lauantaina olisi tarkoitus suunnata Brisbaneen allasbileisiin aye! Sitä ennen töissä alkaa kolme projektiani pyörimään, toivottavasti sujuvasti ilman ongelmia edessä on siis rankka mutta varmasti opettavainen viikko :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti