torstai 8. tammikuuta 2009

Ihhahhaa Ihhahhaa

17 vuotta ajassa taaksepäin--> pieni innokas saparopäinen tyttö aloittaa ilosta ja pelosta vavisten Heppakerhon kotikontujen ratsastuskeskuksessa. Tyttö sai heti käteensä oman tehtävä kirjasen, jossa oli kaikenlaista hevosten väreistä, kavion kuviin ja mitälie. Vihossa seikkaili ruskeatukkainen saparopäinen tyttö, ihan selvästi tyttö itse!

Tyttö sai myös ensimmäisellä kerralla jo oman hoitoponin, Roopen. Roope oli punaruskea karvainen islanninhevonen, jolla oli Suuuuret silmät ja valkoinen tähti päässä ja turvassa. Aivan Ihana poni. Roope-poni oli tytölle rakas hoitoponi 10 vuotta tästä ensitapaamisesta alkaen. Roope pelkäsi kengittäjää, joten tämä pieni tyttö oli aina mukana kengitystapahtumassa, jutteli ponille ja syötteli sille leipää minkä pieniltä käsiltään ehti.

Ponin kanssa puuhaillessa tyttö oppi paljon ja enemmän hevosista. Hauska huomata että samat niksit toimii myös usein ihmisiin. Jos on huono päivä, rapsuta. Kehu, juttele, älä menetä malttia. Jos joku on eri mieltä, kokeile jotakin muuta lähestymistapaa ja lahjo herkuilla. Jokaista kanssaihmistä ei voi rakastaa, mutta pitää yrittää tulla toimeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti