keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Lämmönläikähdyksiä

Kuvittelin tänään olevani käärme, kuumalle rantakalliolle kevätaurinkoon luikerrellut kauniskuvioinen muhkea boa. Tunsin auringon ihollani, imin sitä itseeni ja tunsin kuinka jokin tavipakkasia pakoon käpertynyt pilke heräsi ja ponkaisi silmiini. Kymmenen minuutin uudelleen syntyminen solariumissa. Illalla ryhdyin valan hurjaksi ja vallutin kylpyammeeseen vettä. Huomioisin tässä vaiheessa, etten edes pidä kylpyammeessa lojumisesta. Asuin lähes vuoden asunnossa kera ihmislillutusammeen ja lojuin siellä tasan kerran. Tylsää hommaa. Noh, jokatapauksessa tänään olin siellä, en suinkaan kylpyankan, vaan -HAIN kanssa. En ihmettele, kuinka lapset ovat niistä niin innoissaan. Miksi ihmeessä me aikuisemmat emme saisi piristää päivää..Pelkkä tappajahain katseleminen vaahdon keskellä piristi. Toisin kuin ulkonäöstä päätellen n. kk sitten pinkiksi lakkaamani varpaankynnet, jotka toisinaan pilkahtelivat vaahdon keskeltä..pitäisi varmasti tehdä jotakin..



Pulahtaisitko itse tähän kylpyyn? Huom. veden sävy ei ehkä ole ihan noin vihreä todellisuudessa =)











Koe tulossa perjantaina, joten siitä tämä tarmoni jopa kylpyyn lillumaan. Puhelin soi, kutsu viinin ja sangrian ääreen. Edes -15 astetta mittarissa ei estänyt minua hypähtämästä kuumasta kylvystä laskettelupukuun ja matkaan.



Illan teema oli kaskas, mm. katala mies ja upea mies. Katala söi sanojaan ja antoi ristiriitaisia tietoja, upea koetti estää murua lähtemästä luotaan väittäen , että ulkona sataa tulikiviä. Mikä on kauneinta mitä sinulle on koskaan sanottu? Muistatko? Koitappa kaivaa se mielestäsi ja kirjoita ylös. Ellet muista, kirjoita ylös seuraava kaunis asia jonka kuulet. Huononakin päivänä(kuten sellaisena kun vastassasi on katala mies) asian mieleen palauttaminen tuo lämpimän läikähdyksen sydämeen ihan kuin solarium tänään iholleni.

Illan biisivalinta oli ehdottomasti Kaney Westin Love lockdown. Sanat ovat jotenkin julmat, mutta biisissä on karulla tavalla asiaa:

"I'm not loving you, way I wanted to.."

"No more wasting time, you can't wait for life.."

"I can't keep myself, and still keep you too.."

Biisi on tarttuva ja erikoinen, pidän siitä paljon. Keskustelua herätti varsinkin tuohon lainaamistani sanoista viimeinen rivi : en voi pitää itseäni ja sinua myös. Äiti sanoi joskus jotenkin niin, että koskaan ei saa rakastaa jotain muuta yli itsensä. Varmasti tarkoittaen sillä sitä, että pitää osata arvostaa itseään. Jos joutuu rakkauden takia luopumaan siitä osasta joka tekee sinusta sinut, et ole enää se sama sinä.

Ooh syvällistä..Nyt nukkumaan tenttikirja pään alla, jos vaikka tieto siirtyisi niin muutakin kuin musteen muodossa otsaan..Huomiseen! Toivon jo nyt, että tapahtuisi jotain kosmisen ihmeellistä!

1 kommentti:

  1. Kauneimmat asiat olen varmastikin kuullut HK:lla - joko siun tai sitten mr. pääjohtajan toimesta. Mmm, tää vois pulahtaa kylpyyn (on hirmusen kylmä) mutta toisaalta mä haluisin mielummin sen ankan seurakseni. :P

    VastaaPoista