tiistai 13. tammikuuta 2009

Käymiset vastoin suunnitelmia

Minä ja siskonpoika Matias (hän on myos kämppikseni)



Tänään taisi kaikki maailman voimat olla minua vastaan..tai ainakin suurin osa niistä.


1. Hiukset aamulla
-eivät meinanneet mennä mitenkään, lopulta kun koitin vain sekoittaa niitä, että saan pinneillä harakanpesää muistuttavan kampauksen, ei sekään onnistunut. Jep jep, neiti lähti sitten hieman vähemmän kauniina kouluun. Piso siis vaan päähän.

2. Kamera ei toiminut
- Piti ottaa kuvia harjoittelupaikkaani ausseihin lähetettäväksi, mutta kas. Kaikki, siis joka ikinen kuva valottui jotenkin omituisesti. Säädin ja säädin asetuksia, mutta ei. Lopulta ,vihdoin ja viimein sain asetukset kohdilleen vasta ratsastustallilla, kun ei ketään ollut paikalla minua kuvaamassa. Ja toisaalta, ehkä en ole hehkeimmilläni talliympäristössä..


Nappi-koira sentään halusi osallistua kaverikuvaan kanssani, Nappi on ihana!<3

3. Vikuroiva hevonen - Taas niitä hetkiä vaarallisesti jokasuuntaan loikkivan hevosen selässä, jolloin sitä huomaa, ettei enää ole niin nuori, notkea ja peloton. Muutamia kertoja kävi mielessä, mitkä kaikki luut menee vielä poikki tällä menolla ennen ensi kuussa häämöttävää aussilandiaa. * hengissä selvisin, hiki tuli sekä ratsulle että ratsastajalle. Huomenna sota taas jatkuu, kaikki siis peukut pystyyn että tämä neiti säilyttää kaikki luunsa siinä muodossa kun ne nyt ovat. 4.HYVÄ ASIA PÄIVÄSSÄ
- Solarium, aina yhtä lämmin ja rauhoittava. Ja tuli heti alusta asti hyvää musaa koneesta, sai vaan möhöillä!!Aah!

5. Kirjan metsästys kaupungilla
tuloksetta. Miten voikaan olla mahdollista, että juuri se yksi ainut kirja tuntuu loppuneen maan päältä. Vai hukkako sen on syönyt? Eli metsästyksessä oli Breaking Dawn -niminen kirja..Haavi tyhjänä kotiin

6. Asiakaspalvelu
-Mitä se on?ei kuulu porilaiseen kulttuuriin - Jos joku kaipaa ystävällistä ja aikaansaavaa asiakaspalvelua, älkää ikinä, missään nimessä ajatelko muuttaa Poriin. Ai että vielä hymyillä pitäisi tai tervehtiä?Eikö se riitä että istuu siinä kassalla ja lyö ostokset läpi? Tänään asioin Partiokaupassa. 3 viikkoa sitten pistin Deuter merkkisen rinkan tilaukseen. Tänään, menin kyselemään josko rinkka olisi jo kohta tullut (tosin heidän piti soittaa kun tulee). Onneksi menin. Myyjä alkoi kiemurrella heti asian kuultuaan ja kertoi juuri tänään soittaneensa maahantuojalle. Ne ovat loppu LOPPU!! MITÄÄÄH??!Ja tilausreissullani painotin että asialla on kiire..Jep.. Eli rinkkametsällä taas. Alkaa tässä vaiheessa jo hikikarpalot iskeä otsalle, kun tuntuu olevan joka paikassa niukasti saatavilla, ja HALUAN ehdottomasti tuon Deuterin.

Loppuilta menikin sitten kotona maailmaa pakoillessa, ei enää vastoinkäymisiä tähän osoitteeseen tänään kiitos. Edes hymyily ei päivän kulkuun vaikuttanut. Mutta nyt olen kotona, täällä on hyvä =)

Kuvatkin jostain syystä halusivat tuonne alkuun, loppuun heidän piti tulla..mutta olkoon. :D

Tanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti