maanantai 23. helmikuuta 2009

Australi, Brisbane

Vihdoin paivitusta..ja vammaiskielta ilman pisteita aan ja oon paalla..

Saavuis siis Hong Kongista 8h lennon jalkeen perille Brisbanen kentalle. Lento meni totaalisesti nukkuessa, hurvittelu Honkkarissa otti veronsa. Pahamaineisella kentalla oli pienoisia vaikeuksia sisaankirjautumisessa, koska armas lentokonehenkilokunta ei ollut jakanut meille maihinnousupasseja nukkuessamme..Niita taytellessa ja ehka ainoan vittumaisen australialaisen virkailijan kanssa asioimisessa meni sellainen 30 min ja sata litraa tuskanhikea. Minut paastettiin viela nopeammin lapi kuin Hanna, joten sain jannityksella odottaa portin toisella puolella saanko rakkaan ystavani mukaan vaiko en. Tulihan se Hanna sielta lopulta..Huah, helpotus oli sanoinkuvaamaton.

Hanna ja hanen "perheensa" auttoi minut taksiin ja matkani kohti harjoittelupaikkaani alkoi. Taksimatka taittui 30 minuutissa hauskan taksikuskin kanssa jutustellessa. Harjoittelupaikan pihaan saapuessamme han oli jo kauppaamassa minulle autoa koska se on kuulemma ainut mahdollinen tapa liikkua kaupungissa, koska julkiset ovat kuulemma huonoja. :) Kauppoja ei viela kuitenkaan syntynyt..

Lampotila ja ilmankosteus oli saapumisyonani huikeat, nyt jaljella enaa lampotila.kylla on suomi-tytolla tottumista.. hiki virtaa..

Paikkani on siis vanhusten lepokoti Brisbanen laitamilla, maaseudulla. Hiukan Huittista muistuttava paikka. Asun omakotitalossa 7muun suomalaisen tyton kanssa ja oma sviittini on jopa pienempi, joka minulla oli siskoni perheen luona asuessa ja josta aina vitsia vaannettiin. :D

Paikka vaikuttaa oikein rennolta ja mukavalta, hiukan on varmasti suomalaiseen nopeuteen ja tehokkuuteen tottuneella pinnassa venyttamista, kaikki kun tuntuu tapahtuvan rauhallisesti..

Elainkunnasta olen tutustunut valtaviin sammakoihin jotka sylkevat myrkkya, valkoiseen jattilaislintuun pitkine nokkineen kayskentelemassa pihassa ja valtavaan lepakkoon..Ai niin ja kylpparin ikkuman ulkopuolelle tepsuttelee joka ilta pari gekko(miten ikina kirjoitetaankaan -liskoa valon perassa.Ne on mainioita otuksia :)

Parin paivan aikana olen saanut hoidettua itselleni puhelinliittyman ja pankkitilin. Nettiliittyma talon puolesta on onnettoman hidas, seka yksi kone meidan kaikkien opiskelijoiden jaettavaksi. Valitettavasti mokkula, jonka sain tutultani hanen poistuttuaan maasta, ei toimi jostain syysta taalla. Hankin siis ohjaajani kanssa yhteisen mokkulan, jonka pitaisi lupausten mukaan toimia ja olla nopea, kunhan se nyt viela aukeaisi kayttoomme...sitten saisi ainakin olla hyvalla omatunnolla netissa...

Kaikki siis hyvin taalla, kumpa voisin lahettaa soan lammosta suomessa tata lukeville <3

Mutta jep, kuvia lataan kun saan oman koneen netin paahan

Heippa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti