tiistai 24. helmikuuta 2009

Australia
















Huh hellettä

Tänään lähinnä henkinen helle vaivaa, ajattelu höyrystää aivojeni rippeet ylös päästäni. Niinhän se meni, että kun kerroin alottavani vasta keskiviikkona, valehtelin- myös itselleni. Tänään piti olla vain pikainen priiffaus tulevaan ja perehdyttämistä.

Ensin yksi nainen aloitti perehdyttämisen, siihen saatiin paikalle vielä toinen ja kolmaskin, jotka jollain tavoin liittyvät harjoitteluuni. Kaikilla oli paljon ideoita ja mahdoton määrä odotuksia tuntui nyt kaatuvan päällemme. No, mutta toisaalta helpompi näin, että miettii ja karsii useasta vaihtoehdosta toteutuskelpoisimmat, kuin että joutuisi luomaan tikusta omakotitalon. Toimintani fysioterapiaopiskelijana tulee olemaan melkolailla itsestäni kiinni, kaikkea saan ehdottaa tehtäväksi.

Sainkin jo tehokkaasti rajattua itselleni muutaman suuremman ”projektin” joita lähden tuota pikaa kiikuttamaan johtoportaalle sulateltavaksi. Tiedän, kaikki lukijat, jotka minut tuntee henkilökohtaisesti, siellä jo hihittelee partaansa tietokoneidensa edessä. Tanja + suuri projekti = katastrofi. Noh, tiedän, että luonteeni ei ole mitenkään pitkäpinnaisuuden huipentuma, mutta nyt aion todella yrittää hoitaa tämän kunnialla. Onhan minulla jo suunnitelma, se on jo jotain. :)

Auringosta en ole juuri ehtinyt ,enkä uskaltanut nautiskella, päivät on enimmäkseen kulunut sisätiloissa tai varjon puolella, rusketusta on silti tullut. Sekundaneekeri.. Eilen illalla sain pelottavien elukoiden listaani lisättävää.. Flying Fox , lepakko, joka on saksanpaimenkoiran kokoinen kuten äiti asian ilmaisi. Mutta onneksi ne syövät hedelmiä, kuulemma. Äiti, toivon todella, että tieto pitää paikkansa. Huomasin jo, että ne pitävät vaalean sävyisistä vaatteista, minulla kun oli iltahämärällä valkoinen paita päällä. Selvästi vedin niitä ja kamalia sammakoita puoleeni..byhyy..

Tänään vaihdoin huoneeseeni (n. 2 x 3m) lipaston, nyt minulla on siis oma peili jonka edessä voin taikoa itsestäni ihmisen näköisen aamulla.. ei siis sekaista kerhotukkaa enää :)

Kuvat meni nyt kaikki tonne alkuun, enka saa niita siirrettya jostain syysta, mutta siis lisko joka asustaa kylpparin ikkunan ulkopuolella, asuintaloni, suuren suuri sviittini, paikallinen puu ja kukkapelto.

Kukkapellon takana olen nahnyt paljon hevosia, pitanee menna tutustumaan omistajiin viikonloppuna.. JEEEE!
















1 kommentti:

  1. Hienoja maisemia :-) Kateellisena täältä lumen ja jään keskeltä vakoilen. Voi ollapa rahaa ja pienempi maha niin lähdettäisiin sinne kanssa!

    VastaaPoista