maanantai 29. marraskuuta 2010

@ Levi

Säätiedotus: viime viikolla oli kylmä -15- -25. Nyt kun sisko kertoili että Porissa on -23, täällä on mukava -7. Ja lunta on. Ja pimeää. Ja kaikesta nautin ihan suunnattomasti. Maisemat on mahtavat. Pakkasessa parasta on, ettei paljon tarvi miettiä mitä pistää päälleen ulos lähtiessään, toppavaatteet rulez.

Viikko on hurahtanut silmissä pääasiassa olen ulkoillut kämppikseni, armaan kaverini Taijan koiran Bossen kanssa ja nähnyt vanhoja ja uusia kavereita. Kylpylähotellin kampaamon testasin heti.Tosi kiva paikka, kylpylämäinen tyylikäs sisustus ja iloiset osaavat työntekijät. Itse asioin tietenkin Taijalla, päästä tuli mainio. Myös kylpylässä on tullut lilluttua.
Vierailin myös paikallisella ratsastuskoululla ja vastaanotto oli mitä parhain. Minut toivotettiin sakkiin lämpimästi tervetulleeksi, hevonen alle ja menoksi, tai no, hevonen oli laiskanpulskeaa sorttia eikä ollut aivan samaa mieltä tuosta kaasusta :DD Heti sain myös liudan numeroita ja vinkkejä työnhakuun. Vielä ei työkuviot tosin ole aivan selvillä, mutta I'm working on it.

Viikonloppuna piti tietenkin käydä yöelämässä, kivaa oli. Eilen Taija teki PORONKÄRISTYSTÄ ja minä siihen kylkeen muusia. Käristyksestä tuli yllättäen pienistä epäilyksistä huolimatta hyvää. Ensimmäinen kommenttini oli "en tiennytkään että poro ja kebab maistuu samalta, tosi hyvää".

Kuvia ei nyt vielä ole tullut räpsittyä, ehkäpä tänään voisi lähteä ulkoiluttamaan kameraa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti