keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Kas kun tämäkin teksti löytyi luonnoksista, eikä suinkaa julkaistu niinkuin olin aatellut jo viikko sitten. laho pää..

Ei oleminen täällä aivan makailuksi ole mennyt, Hullu Poro on työpaikkani, aloitin siellä syntymäpäiväni kunniaksi 1.12 fyssarin hommat. Ensivaikutelma on hyvä, tosi mukavaa sakkia töissä.

Käsitys lyhyestä tai pitkästä valimatkasta on täällä hieman eri kuin etelässä. Rovaniemellä käytiin viikko sitten Taijan asioilla ja samalla ostoksilla, matka sinne ei edes ollut pitkä, vain 180km..Aamulla ajoissa lähdettiin, ja aivan huikean näköiset maisemat, kun aurinko "nousi" taivaanrannan korkeudelle valaisten koko taivaanrannan kirkkaan oranssiksi! Tällä viikolla aurinkoa ei olekaan lainkaan näkynyt, valoisaa on muutama tunti päivässä. Yllättävän hyvin sitä jaksaa pimeästä hulimatta. Suurena apuna lenkeillä on isältä matkaan saamani otsalamppu. Se tosin meinasi jo kokea kurjan kohtalon pudotettuani sen pihaan. Onneksi saman talon asukas sen oli pihasta palasina bongannut ja korjannut.

Yksin asumisen jälkeen on ajoittain hieman haastavaa asua kämppiksen kanssa..mutta se siitä. Kävin tänään ihanassa tilpehöörikaupassa, siellä oli oman sisustusmaun mukaisia juttuja vaikka kuinka paljon. Tuli pieni kaihertava kaipuu valkeakosken kämppääni. Se oli kiva pieni koti. Ikävää ja turhautumista helpotti nopea puhelu yhdelle lähimmälle kaverilleni koskiin, pelkästään äänen kuuleminen rauhoitti mieltä. Onneksi on myös fb, missä voi kiireessäkin nopeasti kirjoittaa pikakuulumiset kavereiden kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti