keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Sopeutumista

Olen tullut tulokseen, että asun aivan eri planeetalla kuin suurin osa ihmisistä. Liekö syynä sitten sopeutuminen ja siihen kuluva aika.. Viihdyn täällä toisaalta ihan hirmuisen hyvin, mutta kaikki on nyt lähipäivinä tuntunut niin hemmetin vaikealta. Kaipaan ympärilleni kavereitani, jotka tietävät juttuni ja joiden jutut itse tiedän ja voi jaaritella kaikki ajatukseni luottaen, että asiat pysyvät oikeilla ihmisillä. Olenkin uusien ihmisten kanssa valitettavankin epäileväinen, enkä osaa tosta noin vaan tehdä uusia kavereita. Olisi se vaan hauska olla aina iloinen ja lörpötellä ja analysoida kaikki asiansa kaikille heti kättelyssä ja tonkia toisesta kaikki asiat heti esiin, mutta kun en ole semmoinen. Tai siis olen, silloin kun on sellainen fiilis. Ja ongelmatilanteissa vetäydyn kuoreeni, enkä osaa käsitellä asioita, olen hiljaa ja tiuskin. Olen vastakohtia täynnä, iloinen/kiukkuinen, puhelias/hiljainen, tarmokas/laiska,hemmetin hauska/kuolettavan tylsä..enkä edes itse osaa olla itseni kanssa, joten miten muut voisi. Soittelen rasittavia itkupotkuraivoamispuheluja siskolle, ihan kuin se auttaisi. Että suuri kiitos ja hatunnosto vaan siskolle, sekä kavereille jotka myös saavat osansa näistä puheluista.

Joulukin tulee jo ihan kohta, ja sitäkin olen tänävuonna täällä paossa. Jouluaattona mennään Taija ja Taijan isän kanssa jouluillalliselle mutta sen suurempia suunnitelmia ei ole.

Jotain kivaakin olisi tiedossa lähiaikoina, moottorikelkkailua, tutun poromiehen porojen ruokkimista ja poroajelua. Lisäksi olen päättänyt ostaa sukset ja hiihtää itseni kesäkuntoon :D Kävinkin niitä jo katsastamassa, suolaisen hintaisia. Odotan siis roimia alennuksia. Lisäksi lautailu pitäisi ottaa haltuun, mutta sitä en niin innolla odota, luut luultavasti naksuvat poikki kertarysäyksellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti