keskiviikko 12. tammikuuta 2011

suksi luistaa

HYVÄÄ UUTTAVUOTTA 2011!!
Joulukuun brittituristit ja joulun ja uudenvuoden välin venäläiset ovat poistuneet katukuvasta ja muutenkin koko tunturi on hyvin hyvin rauhallinen. Niinkuin monet miljoonat muut, myös minä olen taasen kerran päättänyt aloittaa uuden vuoden kuntokuurilla; lisää urheilua ja syömisten tarkkailua. Kohtuullisen hyvin on jopa mennyt. Kuntosalilla minua jaksaa hikoiluttaa FLOWIN-matto: 45min treeni ja sykemittarin kalorikulutus 405. Eilen myös lapsuusmuistot tuli verestettyä murtomaahiihdon parissa. Ja se oli hauskaa! 2km lenkin sijaan harhauduttiin 4km lenkille, mutta hyvin pyyhki. Perjantaina taas uudelleen. Tänään hiihdosta on muistona kipeät jalat ja kädet..huh!
Alkuviikon olen ollut vapaalla töistä ja tänään lähdettiin Taijan, Kaisan ja Tainan kanssa SODANKYLÄÄN shoppailemaan. Onhan siellä sentään Seppälä, Lidl, hyvä kebabpaikka (joooo, terveellinen elämä..) ja yksi toinen vaatekauppa :) Saaliiksi sain perustopin, alushousut ja lidlistä vaikka mitä. Ihanaa saada hiukan maisemanvaihdosta, vaikka mikä tuppukylä vastassa olisikin..

Ainiin, meinasin ostaa omat sukset, mutta päädyin kuitenkin sijoittamaan ne rahat hiustenpidennyksiin. Aivan mahtavat hiukset, tykkään olla pitkätukkainen :) Ja sukset saan aina työpaikan puolesta ilmaiseksi suksivuokraamosta, eli päätyminen hiuksiin oli mielestäni varsin hyvä sijoitus :D

1 kommentti:

  1. Noi hiukset on kyllä niin ihanat ja sopii sulle todella hyvin! Hyvä sijoitus siis.. ;D

    VastaaPoista